10/14 dages rejser

14 DAGES REJSER

THAILAND / KENYA

10 eller 14 dages ferie i varmen


Trænger du til et lille pusterum og noget garanteret godt vejr, så er Thailand og Kenya de rigtige valg. 

Lad os sørge for fly, hotel/resort/lejlighed og lufthavnstransport - og så kan du bare læne dig tilbage og nyde livet på stranden, i byen eller i naturen.

Hvis du får lyst til at tage på udflugt har vi et stort udvalg af muligheder, som du kan booke hjemmefra eller mens du er på ferien.


Sea Saran Condo

Nybyggede lejligheder i den charmerende lille fiskerby, Bang Saray - med flot pool på toppen af bygningen

SR-Studio-Balcony-2-RZ
SR-Studio-Balcony-RZ
SR-Studio-Balcony-3
SR-Studio-9-RZ
SR-Studio-Kitchen-RZ
SR-Studio-8-RZ
SR-Studio-Dining-RZ


REJSEKODE: 700


Oriental Beach Pearl

Danskbygget resort ca. 35km syd for kongebyen Hua Hin. Flotte villaer og rækkehuse - restaurant, tennis, poolbar, vandrutsjebane


REJSEKODE: 701


Sea Saran Condominium, Bang Saray


Med kun ca. 1,5 times kørsel fra Bangkok’s International Airport (Suvarnabhumi ), er Bang Saray en lille hyggelig fiskerlandsby beliggende på Thailands østkyst.


Bang Saray tilbyder sine indbyggere og feriegæster en livsstil som ikke findes andre steder og området er velkendt for sine flotte strande og fantastiske fiske restauranter.


Dette område er i en rivende udvikling og nye restauranter, barer og andre forretninger åbner næsten dagligt i øjeblikket.


Der findes allerede et antal luksus bolig projekter i dette område, men har for det meste bevaret sin oprindelige charme. 


                                                     


                                       
Oriental Beach Pearl Resort, Dolphin Bay


Oriental Beach Pearl Resort er oprindeligt et dansk resort, men nu under Schweizisk ejerskab og beliggende ca. 35 km syd for kongebyen Hua Hin og kun 5 minutters gang fra Dolphin Bay stranden. 

Resortet byder på flotte rummelige villaer med fuldt udstyret køkken samt eget spabad på tagterrassen. I resortet er der udendørs saltvandsswimmingpool, fitnesscenter, tennisbaner og minigolf bane. Der er gratis trådløs internetadgang i hele resortet. Samtlige villaer og rækkehuse har moderne indretning med 42" tv, med satellitkanaler og dvd-afspiller. Tagterrassen har liggestole samt udendørs køkken og en dejlig jacuzzi samt udebruser.

Resortet tilbyder mange forskellige services, herunder tøjvask, og biludlejning og egen restaurant, som byder på thailandske samt internationale retter.

CVR: 43221507

Bank konto: 6695 1001128759

IBAN: DK7954970001709319

SWIFT: NYKBDKKKAlm. rejsebetingelser for pakkerejserKontakt os


Kontor adresse:

Boxit Flexoffice

Østre Allé 102, 3. sal

9000 Aalborg

Kontor B01


E-mail: info@guldrejser.dk

Telefon: +45 3051 7317

Åbningstider


Man - Fre: 09:00 - 16:00


Lørdag: 10:00 - 13:00


Søndag: LUKKET