VIP GRUPPEREJSE - Rundrejse Syd Thailand

SYD THAILAND LUKSUS GRUPPE RUNDREJSE - med dansk rejseleder

Khaolak, Khao Sok, Kho Yao Yai og Phuket


16 DAGE FRA KR. 23.995,-

SYD THAILAND RUNDREJSE

Denne rejse har det hele: Storby, nationalpark, jungle, søer, Bounty ø og strande.


Vi starter de første 5 dage/4 nætter i Khaolak, hvor vi skal bo på det flotte beach resort, Khaolak Laguna Resort. Når vi er kommet lidt ned i gear og har nydt stran-den og de flotte omgivelser bliver der også tid til Thai cooking class, hvor vi skal lære at lave dejlig Thai mad og selvfølgelig også spise det.


De næste 3 dage/2 nætter skal vi bo på vandet på 500 Rai Floating Resortet, hvor I kan ligge i sengen og kigge ud på søens flotte vandspejl. Her venter nogle fantas-tiske oplevelser med jungle safari, kajak sejlads og Thai cooking class.


De mange indtryk fra Khao Sok Nationalpark kan I efterfølgende reflektere over, når I ligger på stranden eller ved poolen på det 5-stjernede beach sesort, Santhiya, på bounty øen, Koh Yao Yai, hvor vi skal bo de næste 6 dage/5 nætter.


I løbet af dagene på Koh Yao Yai øen, skal vi på en rigtig flot heldags bådtur og bl.a. besøge "James Bond Island", som I måske husker fra filmen "manden med den gyldne pistol".


Vi afslutter denne flotte rundrejse med 3 dage/2 nætter på det 5-stjernede Diamond Cliff Resort, lidt nord for selve Patong by, hvor I kan få shoppet lidt og få lidt bystemning inden hjemrejsen til DK.


REJSEPERIODE:

8-23 januar 2024

Pris per pers. fra kr. 23.995,-

KUN 20 PLADSER I ALT -

(UDSOLGT - FORESPØRGSEL MULIG) 

VORES GÆSTER SIGER..

Turen i overblik

By                    Nætter              Hotel/Resort                                             


Khaolak              4                 Khaolak Laguna Resort ****+


Khao Sok            2                 500 Rai Floating Resort ****+


Koh Yao Yai          5                 Santhiya Koh Yao Yai Resort  & Spa *****


Phuket (Patong)   2                 Diamond Cliff Resort & Spa *****

Dagsprogram:

klik og se stort kort

Ankomst Phuket - transfer til Khaolak Laguna Resort

_____________________________________________________________


Vi ankommer til Phuket ved middagstid og efter kuffert udlevering har vi en kort køretur til vort hotel, Khaolak Laguna Resort, hvor vi skal bo de første 5 dage i store flotte på værelser på hele 55m2 og med altan. 

Lokal stemning og Thai-cooking class på Khaolak Laguna Resort

________________________________________________________


På dette dejlige beach resort kan I nyde dagene på stranden, i poolen, massage i spaen - og nyde maden fra resortets 2 restauranter og den spændende vin bar. På en af dagene skal vi på Thai cooking class og lære at tilberede dejlig Thailandsk mad og selvfølgelig efterfølgende spise den sammen.

Afrejse fra Danmark

_______________________________________________________________
Unikt resort i Khaosok National Park

_____________________________________________________________


Efter et nogle dejlige dage i Khaolak går turen nu videre til Khaosok National Park, hvor vi efter en køretur og en longtailboat tur  ankommer først på eftermiddagen og tjekker ind på det helt unikke 500 Rai Floating Resort.


500 Rai Floating Resort, er - som navnet antyder - et flydende resort beliggende på den store Cheow Larn-sø. Opholdet på 500 Rai inkluderer helpension, og I har tid til både stille stunder og til at plaske rundt på søen i jeres egen kajak. På denne måde kommer I helt tæt på naturen i den store Khao Sok National Park.


I vågner op til fuglefløjt og abeskrig og har egen kajak til at udforske søen. Vi har to overnatninger og bliver indlogeret i Deluxe-værelser med en stor dobbeltseng, og egen terrasse og kajak til fri afbenyttelse. I kan sejle hen til restauranten eller gå på en bro på bagsiden af hytterne.


Hovedbygning indeholder reception, restaurant, bar og et område, hvor man kan slappe af og nyde solen. Foran denne bygning ligger som noget helt usædvanligt en pool i søen.


I løbet af vores dage her skal vi på safari og opleve naturen og dyrelivet på tætteste hold. Dette sted er virkeligt unikt og I kan godt glæde jer til nogle fantastiske dage i naturen.

Koh Yao Yai, en af Thailands flotteste øer 

_____________________________________________________________


Efter de helt unikke oplevelser i Khaosok National Park laver vi et øhop til øen Koh Yao Yai, som er en nærmest perfekt ø med hvidt, blødt pulversand og skønne bugter. Her er meget stille og ikke noget natteliv, til gengæld er øen ideel til afkobling. Her kan man tanke solens C-vitaminer op, tænke gode tanker, læse interessante bøger, nyde hinandens selvskab eller hvad der nu skal til, for at man kan klare sig igennem den danske vinter, når man kommer hjem igen.


Vi skal bo på det flotte 5-stjernede Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa og alle får store flotte værelser med spa og havudsigt.


I løbet af vores dage på denne smukke bounty ø, skal vi på en heldags bådtur og bl.a. besøge James Bond Island, som I måske kender fra filmen "manden med en gyldne pistol"


Nyd hotellets skønne faciliteter, den gode mad og måske en massage i spaen og få ladet batterierne op inden vi igen skal tilbage til vinteren i Danmark.

Bystemning og panorama havudsigt på Phuket

_____________________________________________________________


Efter nogle fantastiske dage på Koh Yao Yai øen, sejler vi tilbage til fastlandet og tilbringer de sidste par dage på Phuket, på det 5-stjernede Diamond Cliff Resort & Spa, som ligger på bjergskråningen til Patong by og med panorama udsigt over Det Indiske Ocean.


Der bliver god mulighed for at shoppe og tage på en burundtur eller blot slappe af ved poolen. 


Hvis der er stemning for det, arrangerer vi en afslutningsmiddag på 

på hotellet den sidste aften inden hjemrejsen.

Hjemrejsedag til Danmark

______________________________________________________________


Vi skal flyve til Danmark lige over midnat, så vi er på grund af tidsfor-skellen hjemme samme dag.

INKLUDERET I PRISEN:


* Flybilletter

* Alle hotel/resort ophold

* Daglig morgenbuffet

* Al transport

* 4 udflugter m/frokost

* Dansk rejseleder

* Helpension på dag 6-8

* Informationsmøde før afrejse


CVR: 35064400

Bank konto: 5497 0001709319

IBAN: DK7954970001709319

SWIFT: NYKBDKKKAlm. rejsebetingelser for pakkerejserKontakt os


Kontor adresse:

Boxit Flexoffice

Østre Allé 102, 3. sal

9000 Aalborg

Kontor B01


E-mail: info@guldrejser.dk

Telefon: +45 3051 7317

Åbningstider


Man - Fre: 09:00 - 16:00


Lørdag: 10:00 - 13:00


Søndag: LUKKET